Bun venit pe siteul orasului Zlatna!

Planul Ponoran de modernizare a infrastructurii în oraşul Zlatna continuă

Planul Ponoran de modernizare a infrastructurii în oraşul Zlatna continuă

În oraşul Zlatna, preocuparea pentru modernizarea oraşului a primarului Silviu Ponoran continuă. După ce au fost realizate o serie de lucrări pentru modernizarea infrastructurii, precum aleea pietonală din centrul oraşului, ştrandul cu cele două bazine cu apă încălzită, unul pentru adulţi iar altul special amenajat pentru copii, darea în folosinţă a blocului ANL, acum în zona fostului sediu al companiei “Ampelum” Zlatna s-a realizat un sens giratoriu, în care, după cum ne-a precizat viceprimarul Nicolae Clonta, va fi amplasată o locomotivă cu aburi. De asemenea, se asfaltează toate străzile ce fac joncţiunea cu centrul nou al oraşului.

În acelaşi timp, se lucrează intens la staţia de epurare a oraşului, lucrare ce vine să întregească toate lucrările de canalizare şi alimentare cu apă realizate.

Amintim că, peste 200 de hectare de teren au fost trecute în domeniul public privat al Primăriei, prin preocuparea asiduă a primarului Ponoran, care a adus astfel primăriei statutul de proprietar, fără de care nu se putea accesa nici un euro!